Business Provider Group
Bejelentkezés

Roadshow-val a sikeres a külföldi partnerkeresésért

Befejeződött a „Sikeres külföldi partnerkeresés lépésről-lépésre. A kapcsolatfelvételtől a hosszú távú üzleti kapcsolatig” című HITA roadshow. A Business Provider Group Kft. a Nemzeti Külgazdasági Hivatallal együttműködve az elmúlt két hónapban öt vidéki helyszínen megrendezett gyakorlati képzés keretében bővítette az exportfejlesztés iránt érdeklődő vállalkozások ismereteit.

A workshopokon cégre szabott kérdésekkel foglalkoztak az előadók, majd best practice példákkal szemléltették az elméleti anyagot. Vendégünk volt Bakos-Szabó Renáta, a sikeres exportőr Contact Kft. exportmenedzsere, aki személyes tapasztalatain keresztül mutatta be, hogyan vált eredményessé cégük az exportpiacon.

Bízunk benne, hogy a hiánypótló, workshop típusú rendezvény felpezsdítette a résztvevők vállalkozó kedvét, és az ott hallottak segítik őket az exportstratégiájuk megvalósításában. Meggyőződésünk, hogy a konferenciák, előadások, üzletember-találkozók mellett kiemelten fontos a kkv-k gyakorlati felkészítése is. Ezért küldetésünknek tekintjük, hogy kiscsoportos képzésekkel támogassuk a kezdő és haladó exportőröket piaci céljaik elérésében, többek között a sikeres külföldi partnerkeresésben.