Business Provider Group - Referenciák
Bejelentkezés

Referenciák

Nemzetközi üzletfejlesztés

Feladatunk rendkívül összetett, hiszen a stratégiai alapoktól kezdve végigkísérjük egy-egy partnerünk üzleti fejlődését. Munkánkat viszont akkor ítélhetjük eredményesnek, ha a több éves együttműködést követően partnerünk sikereket ér el a hazai és a nemzetközi piacokon.

Rólunk mondták

"Jó a marketingünk, ezt már többször is megállapítottuk. Jól fogadta a piac is ezt a kicsit "szemtelen" stílust, de ez illik hozzánk. Megéri nekünk veletek dolgozni, mert már tapasztaljuk, hogy ez sokszorosan megtérül nekünk, különösen a külföldi piacokon, ahol óriási nagyságrendekről beszélünk..."

Referenciák a teljesség igénye nélkül

CJ International Technology LLC
4D Soft Kft.
JET-VILL Kft.
Siemens Audiológiai Technika Kft.
Meldetechnik Hungary
Pannon Autóipari Klaszter
Projektmenedzsment Szövetség
Amadeus Association
Astrostation
Bäckerei Wagner
Deutsche Telekom
Escada
European Business Center
Kleindienst & Partner
Mondi
MVS-Zeppelin
Profi Baustoffe
Schneiders
Skandia
Walter Lenz Austria
Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány GVOP-2.2.1. programja
Pest Megyei Vállalkozásfejlesztési Alapítvány GVOP-2.2.1.programja

Előadások és workshopok

Az Enterprise Europe Network szervezésében évente kétszer félnapos vagy egész napos előadásokat tartunk a nemzetközi piacra lépés témakörében.

2010. őszén megtartottuk az első Sikerexport Start Programsorozatot. A tréning célja az volt, hogy megalapozza és fejlessze a cégek export lehetőségeinek kibővítéséhez szükséges ismereteket. Három hónap alatt a résztvevők elsajátíthattak egy olyan szemléletet, amellyel képesek objektíven felmérni belső erőforrásaikat és a külső kockázatokat, hogy végül életképes exporttervet alkossanak meg.

Rólunk mondták

"Még egyszer, írásban is szeretném megköszönni a lehetőséget, hogy részt vehettem a Sikerexport START programotokon. Rendkívül jó ötletnek tartom a kezdeményezést és a többi résztvevőn is láttam mekkora szükségük van cégvezetőknek ilyen jellegű foglalkozásokra és információra. Nekem rengeteg alkalommal szolgáltatok megerősítéssel, hogy igen, ezt valahogy így kell csinálni! A rendszerezett információért is nagyon hálás vagyok, mert az eddig megtapasztalt dolgokat sokkal egyszerűbben tovább tudom adni mind a vezetőség, mind az új kollégák felé."

Nemzetközi civil kezdeményezések

Munkánkkal is örömmel támogatunk hasznos nemzetközi civil kezdeményezéseket.

A 2007-ben megvalósított "Arts of Harmony" project 2009-ben "best practice" projektként meghívást kapott Brüsszelbe a „Creativity and Innovation” című nemzetközi kiállításon való részvételre.

Az "International Homeless Theatre Project" a Magyar Vöröskereszt Reintegrációs Központjának szervezésében valósult meg 2008-ban, öt ország részvételével. A szervezetet ennek kapcsán később több jelentős nemzetközi konferenciára is meghívták.