Business Provider Group - Magunkról
Bejelentkezés

Magunkról

A Business Provider Group nemzetközi üzletfejlesztéssel, exportmarketinggel, hazai és nemzetközi üzletfejlesztési tanácsadással, oktatással foglalkozik.

2004 óta a Nyugat-Európában megszokott módon, a mögötte álló cégek hálózataként működünk. Korábban elsődlegesen osztrák és német cégeknek dolgoztunk, ma már azonban sok magyar ügyfelünk is van.

Munkánk eredményességét igazolja, hogy ügyfeleink az aktuális piaci környezetben is képesek fejleszteni vállalatukat, vállalkozásukat; valamint sikeresek a hazai és a nemzetközi piacokon. Kezdő exportőrök számára évek óta tartunk előadásokat és tréningeket. Nemzetközi tapasztalatok alapján kidolgoztuk a „Sikerexport Start” című hárommodulos tréningsorozatot, melynek célja, hogy fejlessze a cégek export lehetőségeinek kibővítéséhez szükséges ismereteket.

Milyen előnyöket nyújtunk?

  • Külső szakértőként támogatjuk partnereink nemzetközi piacra lépését és sikeres exporttevékenységét
  • Segítünk elkerülni a veszteségeket és minimalizálni a kockázatokat a teljes folyamat során
  • Teljes körű támogatást nyújtunk a nemzetközi üzletfejlesztésben a stratégia kidolgozásától a nemzetközi marketingkommunikáció és a kommunikációs eszközök kivitelezéséig
  • Az adott célország kulturális és piaci adottságait szem előtt tartva, angol és német nyelven anyanyelvi szinten dolgozzuk ki az értékesítést támogató, hatékony kommunikációtKérdése van? Vegye fel velünk a kapcsolatot!